نتیجه دو تحقیق جداگانه نشان می دهد که ویروس جدید کرونا در محله های فقیرنشین بریتانیا دو برابر بیشتر از محله های ثروتمندان قربانی گرفته است.
به گزارش خبرگزاری انصار به نقل از یورونیوز، بنا به نتیجه پژوهش های انجام شده آمار مرگ و میر بیماری همه گیر «کووید ۱۹» در میان اقلیت های قومی بریتانیا نیز در مقایسه با اکثریت جامعه بیشتر است.
اداره ملی آمار بریتانیا با بررسی پرونده بیش از ۲۰ هزار نفر از جان باختگان بر اثر ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا دریافته است که میزان مرگ و میر در مناطق فقیرنشین این کشور ۵۵.۱ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است. این در حالی است که این رقم در مناطقی که افراد فقیر کمتر در آنها سکونت دارند تنها ۲۵.۳ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است.
در بررسی های اداره ملی آمار بریتانیا وضعیت آن دسته از مبتلایان به بیماری «کووید ۱۹» که بین روزهای اول مارس (۱۱ اسفند) و ۱۷ آوریل (۲۹ فروردین) در انگلستان و ولز جان باختند مدنظر قرار گرفته است.
در بررسی اداره ملی آمار بریتانیا محله های فقیرنشین به مناطقی اطلاق شده است که آمار بیکاری و جرم و جنایت در آنها بیشتر از دیگر مناطق است. از سوی دیگر دسترسی به امکانات پزشکی و درمانی نیز در این مناطق دشوارتر است.
از سوی دیگر نتیجه پژوهش موسسه مطالعات مالی، مستقر در لندن نشان می دهد که شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در میان سیاهپوستان و اقلیت های قومی بریتانیا بیشتر از سفیدپوستان است. به گفته محققان این موسسه یکی از دلایل این امر فعالیت سیاهپوستان و اعضای اقلیت های قومی در مشاغلی است که آنها را بیشتر در معرض ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا قرار می دهد.
بنا به بررسی های انجام شده آمار مرگ و میر بر اثر ابتلا به بیماری همه گیر «کووید ۱۹» در میان افرادی که اصالت آنها به منطقه دریای کارائیب بر می گردد سه برابر بیشتر از سفیدپوستان بریتانیایی بوده است.
مرگ و میر بیشتر بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در میان سیاهپوستان و اقلیت های قومی شامل کارکنان بخش بهداشت و درمان بریتانیا نیز می شود. تیم کوک، استاد دانشگاه بریستول در این مورد می گوید: «بررسی های ما نشان می دهد که ۶۳ درصد از کارکنان بخش بهداشت و درمان که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند یا سیاهپوست یا از اقلیت های قومی بودند.»
به گفته پژوهشگران میزان بالای مشکلات پزشکی مزمن در میان اعضای اقلیت های قومی یکی دیگر از عوامل موثر در افزایش مرگ و میر بر اثر ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا در میان آنها است. به عنوان مثال دو سوم افراد بالای ۶۰ سال که در بریتانیا اصالت بنگلادشی دارند از یک بیماری طولانی مدت و مزمن رنج می برند. امری که می تواند احتمال مرگ آنها را به طور قابل توجهی در صورت ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» افزایش دهد.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/16734
تگ ها: